Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:00:04 GMT

قرارداد پروژه لرزه‌نگاری دوبعدی دشت‌کوه امضا شد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۰۶۰۶

قرارداد پروژه لرزه‌نگاری دوبعدی دشت‌کوه امضا شد

به گزارشروز دوشنبه ایرنا از شرکت ملی نفت ایران، قرارداد پروژه لرزه‌نگاری دوبعدی دشت‌کوه بین «سیدصالح هندی» مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و «علیرضا بهبهانی‌نیا» رییس هیات‌مدیره شرکت خدمات مهندسی نفت کیش (زیرمجموعه اویک) امضا شد.

پروژه لرزه‌نگاری دشت‌کوه با ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر داده‌برداری لرزه‌ای در استان‌های لرستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، فارس و هرمزگان و با ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار اجرا می‌شود و مدت زمان اجرای آن ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله داده‌برداری این پروژه، بخش قابل توجهی از ناحیه لرستان، پایدار جنوبی، ناحیه ارجان و ماماتین، ناحیه شور- شاپور- ماهور و هله و نیز ناحیه سرچان پوشش اکتشافی داده می‌شود.

این پروژه‌ لرزه‌نگاری با ایجاد اشتغال برای یک‌هزار نفر به‌طور مستقیم، نقش مهمی در اشتغال‌زایی برای مردم بومی خواهد داشت.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در این مراسم با تاکید بر اجرای پروژه‌های ژئوفیزیکی (بخش لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای) با تکیه بر توان پیمانکاران داخلی و هم‌چنین فراهم بودن زمینه اجرای فعالیت‌های اکتشافی در همه حوضه‌های رسوبی کشور، ابراز امیدواری کرد: پروژه لرزه‌نگاری دوبعدی دشت‌کوه در زمان مقرر با موفقیت به پایان برسد و در مراحل بعدی با مطالعه نتایج این پروژه شاهد کشف منابع هیدروکربنی جدید در مناطق تحت پوشش این پروژه باشیم.

هندی افزود: امیدواریم با همکاری شرکت پیمانکار خدمات ژئوفیزیکی، مهندسی نفت کیش، موفقیت‌های اکتشافی بیشتری کسب شود.

برچسب‌ها بوشهر ایلام وزارت نفت توسعه ایران کهگیلویه و بویراحمد هرمزگان نفت خوزستان اکتشاف نفت لرستان شرکت ملی نفت ایران فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ایلام وزارت نفت بوشهر ایلام وزارت نفت توسعه ایران کهگیلویه و بویراحمد هرمزگان نفت خوزستان اکتشاف نفت لرستان شرکت ملی نفت ایران فارس اخبار کنکور شرکت ملی نفت ایران پروژه لرزه نگاری دشت کوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه